PuurElise
Grafisch ontwerper Elise Volker

 

PuurElise onderzoekt, kijkt kritisch en stelt veelvuldig vragen, en vindt daarmee uit waar de informatie verborgen zit, welke vorm aan informatie gegeven kan worden en hoe die toegankelijk kan worden gemaakt voor de beoogde doelgroep van de klant.

Ontwerpen is een combinatie van bedenken en verbeelden ineen. Ik kijk graag over de grenzen van mijn discipline heen en ga graag samenwerkingen aan met bijvoorbeeld communicatie-experts, tekstschrijvers, (binnenhuis)architecten en fotografen

Het draait om het ontwikkelen van concepten voor de communicatie en het vormgeven door de informatie te ordenen en te verbeelden. PuurElise legt zich vooral toe op strategische communicatie en de ontwikkeling van identiteiten en campagnes. De opdrachtgevers zijn al net zo verscheiden. Van kleine zelfstandigen tot NGO’s, van culturele instellingen tot ministeries, van restaurants tot projectontwikkelaars. PuurElise grafisch ontwerp omvat alles wat er in het grafisch ontwerpen gebeurt en laat daarin de klant een belangrijke rol in spelen.