Helder beeld

 

Krijg als bedrijf meer visuele impact.
Vertaal je verhaal in het juiste product met de juiste boodschap.

In een intake gesprek bespreken we de wensen van de opdrachtgever. Soms komt hieruit naar voren dat een andere uitingsvorm beter is dan waar de opdrachtgever in eerste instantie aan heeft gedacht. Als er tot opdracht wordt overgegaan gaat PuurElise met de voorafgaand gemaakte briefing aan de slag. De ontwerpschetsen worden gemaakt en uiteindelijk als PuurElise tevreden is wordt dit tot een presentatie verwerkt. Dit is het moment dat het aan de opdrachtgever wordt gepresenteerd.

 

Tot op heden is de ervaring van PuurElise dat ze in het overall concept meteen raak schiet.

Natuurlijk zijn er nog wel wat kleine dingen die gewijzigd worden, maar dat is de verfijning die elk werk nodig heeft alvorens het daglicht ingaat. Na goedkeuring op het ontwerp, wordt de uitvoer fase in gang gezet. PuurElise verzorgt de opmaak en de drukwerkbegeleiding van het ontwerpwerk.Voor websites zal PuurElise de begeleiding doen zodat de klant zelf de site kan beheren.

 

 

En tenslotte, vormgeving is geen cijferwerk, de beste creaties ontstaan doordat er een klik is tussen klant en ontwerper.

 

PuurElise werkt  voor verschillende opdrachtgevers. Klein of groot, iedereen krijgt dezelfde toewijding.
Gemeente Utrecht, Esther van Rijswijk Amsterdam, Uitgeverij Athenaeum Amsterdam, ICMC/ UNHCR / IOM Bruxelles, Relinde Koks Vitaliteitscoaching Utrecht, Wijn & Stael Advocaten Utrecht, Leopold Koffieschool Utrecht, Humanistische omroep Hilversum, Theater Walhalla Rotterdam, Grontmij Nederland BV De Bilt, Spinner Utrecht, Ministerie van Sociale Zaken Den Haag,de Rode Hoed Amsterdam, Brandbeeld Utrecht, Medisch Centrum Arcanum Amersfoort, De Pure Markt Amsterdam / Den Haag, Petra ter Doest Laren, Ministerie van Binnenlandse Zaken Den Haag, Josephine Krikke Journalist Amersfoort, Margriet Procee Stylist Utrecht, ING Amsterdam, Good Company Amersfoort, Keep on Catering Den Haag, Medisch Kwartier Naarden-Vesting, Juriaan Galavazi Dokter Juriaan, Mi-Marketing Breukelen, Synchroon Zoetermeer …en vele anderen.